Waar kunnen we je mee helpen?

Eerste keer inloggen op Spreekuur.nl

 

In deze handleiding laten we stap voor stap zien hoe je een Spreekuur.nl account aanmaakt. Volg hiervoor de volgende stappen:

 

Stap 1: Download de app of ga naar Spreekuur.nl. Klik op 'Ga aan de slag'. 

1- klein.png

Stap 2: Kies vervolgens bij wie je zorg wilt regelen, door de gewenste organisatie aan te klikken. Klik op 'Volgende' om verder te gaan.

  3- klein.png


Stap 3: Kies nu je organisatie. In de zoekbalk kun je op de naam en/of plaats van de praktijk zoeken. Deze verschijnt vervolgens in beeld. Klik op jouw eigen huisartsenpraktijk om verder te gaan.

4- klein.png    5- klein.png  6- klein.png

 

Stap 4: Vervolgens moet je eerst inloggen op DigiD. Doe dit door te klikken op 'Inloggen met DigiD'. Kies vervolgens voor de optie 'Met de DigiD app'. Als je deze nog niet hebt, kun je deze nu eerst downloaden. 

7- klein.png 9-klein.png

 

Stap 5: Doorloop de stappen op de DigiD app, zoals hieronder getoond. Klik vervolgens op 'Inloggen'. 

10- klein.png 11- klein.png 12 - klein.png

 

Stap 6: We gaan vervolgens kijken of je al bij ons bekend bent. Klik op volgende. Voer dan je emailadres in. Op deze manier kunnen we kijken of je email adres al bekend is. Klik op 'Volgende'. 

 13- klein.png  14.png  

 

Stap 7: Als je email adres nog niet bekend is, heb je nog geen account. Je gebruikt Spreekuur.nl voor het eerst. Om het account gereed te maken, hebben we nog een aantal gegevens nodig. Klik op het bolletje om akkoord te gaan met de privacy voorwaarden. Klik vervolgens op 'Volgende'.

15.png

 

Stap 8: Om je account te activeren, is er een e-mail met code naar je toegestuurd. Voer deze code hier in om je account te activeren.

16.png  17.png

 

Stap 9: Je bent nu klaar en kan aan de slag! Je hebt een nieuw account voor Spreekuur.nl. De volgende keren hoef je alleen nog maar met je DigiD in te loggen.

18.png