Waar kunnen we je mee helpen?

Afspraak maken

In deze handleiding laten we stap voor stap zien hoe u een afspraak kunt maken bij de huisarts via Spreekuur.nl. Het maken van een afspraak bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1: Ga naar https://samen.spreekuur.nl/login en log in met DigiD om een afspraak te maken.

Stap 2
: Klik op 'Maak een afspraak' om verder te gaan.

Stap 3: Voer de reden van uw afspraak in. U kunt hier beknopt aangeven waarom u een afspraak wilt maken bij de huisarts. Klik op ‘Volgende’.

Stap 4: Selecteer de gewenste medewerker voor uw afspraak en klik op ‘Volgende’.

Stap 5: Kies een beschikbaar tijdslot dat voor u uitkomt en klik op 'Volgende'.

Stap 6: Klik op Bevestigen.

Stap 7: Via Dossier, vind je je Afspraak details. Let op: de afspraak moet eerst nog bevestigd worden door je eigen huisarts. Zodra deze is bevestigd, krijg je hier een melding van.

afspraak in afwachting.png